Wednesday, February 22, 2012

Vietnam


Hejsan Anna-karin här!
Dag 1: molnigt och soligt kring 30 grader.
Äntligen är vi framme efter en väldigt lång resa på 28 timmar. När vi anlände till Ho chi minh (Saigon) så möttes vi av en värme chock, det är väldigt fuktig luft här och varmt. Det var morgon här men mitt i natten där hemma så vi var väldigt trötta, det är 5 timmars tidsskillnad. Vi åkte med buss genom Ho chi minh där det finns tusental mopeder som tutar åt varandra. Staden är väldigt annorlunda mot vad vi är vana med och det lilla vi hann se av Ho chi minh, såg väldigt intressant ut. Bussen tog oss till Phan thiet, Mui ne där vi bor. Vi blev bemötta av personalen på hotellet som nästan ryckte väskorna ur händerna på oss och ville hjälpa oss att bära dem. När vi hade kommit in på våra rum och packat upp så bestämde vi oss för att ta ett litet uppfriskande dopp i polen. Efter doppet så kände vi att det var dags för lite mat. Vi åt på Romanas restaurang där jag smaskade på en stor hamburgare. När vi hade ätit klart så gick vi ner till stranden för att känna på vattnet, men det var ganska kallt så jag hade inte riktigt någon lust att ta ett dopp.
Romana resort är ett väldigt fint hotell med egen spa avdelning, gym, tennis och volleyboll plan. Imorgon skall vi nog prova på nån av aktiviteterna. Det var allt från mig
Xin chào buổi tối (God kväll)




5 comments:

Creative Momone said...

Voi jissus va ja vaar avundsjuk! Jär har vi västa snöpyro, våått å äcklit. Nej nu ska ni njut, siir ju ut att va fint å annorlunda. Hoppas ni får vara frisk, å kom ihåg: iiss int rost na nöötre. ;)
Moster

Rebecca said...

åååh, int blir man ju na avundsjuk int ;) höhö! nämen hoppas att ni har e fortsatt bra, siir ju väldigt lovand ut redan! ha e bäst, puss!

Minna said...

Va härlit de låter. Ha en superbra resa! :)

Anonymous said...

hej från mommo moffa he är så trokit för oss som bara får skåda på via bloggen, men vi får ju skotta snöön i ställi. kram på er allihopa från oss

malin said...

åh vad härlit e verkar! ha e fortsatt bra, å snygg bild btw :)